Startpagina

zondag 16 november 2014

DIY: Kwastenhouder


Vandaag een simpele DIY, ik laat jullie namelijk een manier zien hoe je makkelijk je kwasten of pennen op kunt bergen. Het is een makkelijke manier om je kwasten op te bergen en ziet er nog leuk uit ook.
Dit is het enige wat je nodig hebt, Een leuk potje en sierzand. Beiden heb ik bij de action gehaald. Dan doe je het zand in het potje... 

En? Ziet dat er niet een stuk leuker? Ik vind het erg leuk en vrolijk staan! 


En dit is hoe mijn kast er nu uitziet! Dit is wel echt een reminder, dat het weer hoog de tijd is om mijn kast op te ruimen.. Oeps.. ;) Benieuwd geworden hoe ik de etagère die je hier ook ziet heb gemaakt? Klik dan even hier!


Hoe bergen jullie je kwasten op? 

Liefs,
Janice


1 opmerking:

Wat lief dat je een reactie achterlaat!