Startpagina

woensdag 5 maart 2014

DIY: Etagère
Een etagère zelf maken? Ja hoor dat kan! Heel leuk en om te doen want je kunt de etagère helemaal naar je eigen smaak aanpassen en het is nog super makkelijk ook! Hierboven zie je een etagère die ik zelf gemaakt heb, ik gebruik deze om mijn make-up op te leggen! 

Hierboven zie je de benodigdheden. Je hebt 3 verschillende borden nodig, van groot naar klein. En 2 of 3 kopjes. Het hoeven niet perse kopjes te zijn, ik heb hierbij ook een kaarsenstandaard gebruikt. Je kunt dus van alles gebruiken wat je tegenkomt in de kringloop winkel of op de rommelmarkt ;) 

Je moet er voor zorgen dat je je kopje precies in het midden plaatst. Dit kun je op gevoel doen, maar je kunt het ook even uitteken, zoals je hierboven ziet.Vervolgens heb je montage kit nodig of een lijmpistool. Lijm droogt namelijk doorzichtig op en als je met glas of met zwart werkt valt dit dus niet op, terwijl je de montage kit nog wel ziet zitten.


Omdat ik montage kit heb gebruikt, heb ik overtollige montagekit die je nog zag zitten weggehaald met een wattenstaafje. 

Dan is het gewoon een kwestie van weer een laag montagekit toevoegen en het volgende bord er op zetten. 


Volgende laag.
Bijna klaar... En helemaal klaar! 

Hieronder vind je er nog meer die ik gemaakt heb!


 Zo kun je zien dat je eindeloos kunt variëren! En je kunt je etagère ookvoor veel dingen gebruiken! Voor een high tea, je make-up op te bergen, sieraden op te bergen, decoratie etc. Je zou je etagére ook nog verder kunnen versieren met glitters, strikjes en noem maar op.

Lots of love, 
Janice


4 opmerkingen:

Wat lief dat je een reactie achterlaat!