Startpagina

maandag 1 december 2014

Review: Action 'so me velvet effect'


Toen ik van de week door het make-up schap van de action ging, vond ik deze velvet nagellak. Ik was erg benieuwd naar het effect hiervan en heb het natuurlijk even voor jullie getest! Mijn zusje fungeerde als testpersoon en als eerste heb ik haar nagels voorzien van 1 laagje paarse nagellak die bij de set zat.  Op de foto hierboven zie je het effect, het nagellakje dekt van zichzelf niet super.  


Het gaat om dit setje van 'so me'. 


Daarna heb ik nog een laagje aangebracht en heb ik de 'pluisjes' hierover heen geschud. Het is wel een beetje een gesmeer.. ;) 


Nadat ik de 'pluisjes' had aangebracht en het even heb laten drogen, haal ik de overige 'pluisjes' er af met het bijgeleverde kwastjes! Dit gaat overigens prima! 


Bovenste drie nagels zijn alle drie gedaan. Het is wel even lastig om de 'pluisjes' die in de niet op je nagels zitten te verwijderen. 


Fluffy nails!Ik moest het natuurlijk ook even bij mezelf proberen! Dit is hoe ik het heb aangebracht bij mezelf.
Over het algemeen ben ik erg tevreden over het setje, door de 'pluisjes' blijft de nagellak naar mijn idee langer zitten dan normaal en het is een leuke manier om je nagels net wat extra's te geven. Zorg er wel voor dat je genoeg 'pluisjes' toevoegt, anders verdwijnen ze als het ware.  De nagellak bleef ongeveer 3 dagen mooi zitten. 

Waarschuwing: Je blijft je nagels steeds "aaien"... 


Wat is jullie favoriete nail art? 

Liefs,
Janice

2 opmerkingen:

  1. Hoi! Ik vind dat je echt een hele leuke blog hebt :) Ga zo door x
    http://sophieandsofie.blogspot.co.nz

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!