Startpagina

woensdag 28 oktober 2015

Lekker hangen..

                                                                          bron
Hangmatten zijn perfect voor de lente en zomer. Je kunt er heerlijk in relaxen! Maar ook in de herfst en winter kun je prima relaxen in een hangmat. En dat zonder het koud te krijgen.. Want wat dacht je van een hangmat in huis? Jaááren geleden kwam ik het eens in een slaapkamer tegen. Als klein meisje vond ik het heel raar zo'n hangmat in de slaapkamer. Al moest ik het natuurlijk wel even uitproberen ;). Op pinterest kwam ik allerlei verschillende hangmatten tegen en mijn liefde voor hangmatten is aangewakkerd!

                                                                                                  bron
Als eerste de traditionele hangmat. Heerlijk om in te liggen en zeker een "eyecatcher" in het interieur!

                                                                  bron
Naar even scrollen kwam ik deze hangmat tegen! Hoe leuk is dit in plaats van een stoel in de woonkamer. Ik vraag me af hoe het zal zitten/ liggen, maar ook deze hangmat zorgt ervoor dat je een speciaal item in je woonkamer hebt. Geen twijfel over mogelijk!

                                                                                                   bron
Deze laatste hangmat is alles behalve traditioneel. Het is een soort zitzak dit wordt gebruikt als hangmat. Ondanks dat mijn voorkeur naar een traditionelere hangmaat uitgaat, vindt ik dit ook wel wat hebben. Het minpunt vind ik, is dat deze zo lomp lijkt.. 

Dat waren een paar hangmatten die ik tegenkwam en even wou delen! Het lijkt mij heel vet om een hangmat in het interieur te verwerken. Zodra ik weer in Nederland ben, ga ik maar eens op zoek! 

Welke hangmat vind jij het mooist? 

Liefs,
Janice


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!