Startpagina

vrijdag 30 oktober 2015

DIY: Sushi



Al vaker kwam ik een sushi kit tegen bij de jumbo, maar aangezien ik de laatste tijd steeds vaker sushi eet, kon ik het deze keer niet laten liggen! Het was niet de meest perfecte sushi, maar lekker was het zeker! En natuurlijk heb ik foto's gemaakt, zodat jullie de eerste keer wel de perfecte sushi op tafel zetten! (en ik de volgende keer ook..)
Als eerste, zorg ervoor dat je de rijst volledig af hebt laten koelen. Ik was nogal ongeduldig en vond lauwe rijst ook wel prima. Niet doen dus, want dan scheuren je nori bladen. 

Let er daarnaast op dat je de rollen niet te vol stopt, maar rol ze wel strak op! Dat scheelt met het snijden. 
Zorg er tot slot voor dat je voor het snijden een scherp mes gebruikt! 


Hierboven zie je de kit en de ingrediĆ«nten die ik heb gebruikt voor de sushi. 

De inhoud van de sushi kit en de uitleg.


De ingrediƫnten gesneden.

Het eindresultaat. 

Ondanks dat het eindresultaat geen perfecte sushi opleverde, was de smaak van de sushi zeker goed! Zeker een tip om eens zelf sushi te maken. 

Heb jij wel eens zelf sushi gemaakt? En heb jij nog tips voor mij? 

Liefs, 
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!