Startpagina

vrijdag 6 november 2015

Latest obsession: Haken


Het is tegenwoordig weer helemaal hip, namelijk haken! Ik kon natuurlijk niet achterblijven en ben dan nu ook al wat YouTube filmpjes en 'haaklessen' verder.. Wat is de stand van zaken tot nu toe? Ahum, ik ben geen haakprinses.. Mijn creaties tot nu toe komen nog niet echt verder dan wat gehaakte bloemtjes.. Waarvan er trouwens ook nog maar eentje echt perfect is!De basis
Er zijn eigenlijk maar een paar haarsteken, als je deze beheerst moet je in principe alles kunnen haken! Een website die ik kan aanraden is www.allesoverhaken.nl. Hier vind je onder andere hoe je een opzetlus maakt, een losse haakt, een vaste, een stokje, een dubbel stokje en ga zo maar door.. 

Ik voeg hier dan ook meteen het filmpje aan toe waardoor ik inmiddels een bloemetje kan haken! En dan nu, mijn gehaakte bloemetjes...


Ik weet het oefening baart kunst en hier hou ik me dan ook aan vast.. En aan het idee dat ik binnenkort misschien wel een deken of een poncho kan maken! 

Mijn haak gereedschap..

Ik ga snel weer verder met het haken van bloemetjes en het ontcijferen van andere patronen. Ik hou jullie op de hoogte! 

Als jullie trouwens nog tips hebben of beginnerspatronen, ik houd me aanbevolen! 

Liefs,
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!