Startpagina

vrijdag 26 juni 2015

Carbagerun?!
Het is bijna zover, nog twee weekjes en dan gaat het beginnen, de reis naar Engeland. De auto is APK gekeurd, nu de aankleding nog! En dat is nog wel een dingetje zeg maar, toeters, bellen, stickers, lichten, je kunt het zo gek niet bedenken of het kan er op.. Het is immers de Carbagerun! De Carbagerun is een 5 daagse rally in Europa, het gaat niet om snelheid, maar om gezelligheid! Het is namelijk al een prestatie op zich om met een oud barrel van €500,- de eindstreep te halen. Verder is er een originaliteitsprijs en kun je prijzen winnen door (te) gekke opdrachten, en natuurlijk zie je heel wat van de mooie landschappen en de omgeving. Dit jaar gaat de Carbagerun naar Groot- BrittanniĆ«. Engeland, Wales & Schotland worden onveilig gemaakt!

Dit avontuur ga ik aan samen met familie en vrienden, hoe tof is dat. De auto waar mijn zusje en ik voor zijn gegaan is een Opel C Kadett, je weet wel zo'n oldtimer. Het is een okergele auto en hij ziet er, al zeg ik het zelf, nog heel goed uit! Maar ook al ziet deze auto er nog goed uit, er moet echt nog wel het een en ander aan gebeuren om er een echte 'carbagerunner' van te maken.

 Dan nu ons plan, onze 'carbagerunner' wordt een echte kroegtijger... Ehh, panter! Onze auto wordt namelijk voorzien van een heuse panterprint. De ogen (koplampen) worden voorzien van wimpers, tja we blijven vrouwen.. Verder horen er natuurlijk ook veel lampen, toeters, foute muziek en panterprint accessoires bij onze auto!


Nu gaan we nog even snel verder sleutelen aan de auto! Voordat we weg gaan deel ik het uiteindelijke resultaat natuurlijk nog even.

Liefs,
Janice

Bron: foto 1, foto 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!