Startpagina

donderdag 29 januari 2015

DIY: InpakpapierZelf inpakpapier maken, hoe dan? En waarom dan? Daar kan ik heel simpel antwoord op geven en dat ga ik doen in dit artikel. Ik kwam op het idee toen ik een leuk "kleurboek voor volwassenen" bij de action tegenkwam. Ik las veel positieve verhalen over kleuren, het zou stress verminderen en je bent ook nog eens creatief bezig.

'Het' kleurboek. 

Ach, waarom ook niet eens een keer proberen dacht ik en ik nam het boek mee. Eenmaal thuis had ik meteen al een soort twijfel, wat ga ik dan toch doen met al die ingekleurde kleurplaten? Tel daar wat schaamte bij op, want welke volwassene gaat er nou kleuren? En daar lag het boek na het inkleuren van een enkele pagina alweer in de hoek van de kamer. 


Mijn creaties..Totdat ik een goed idee kreeg, ik kon deze kleurplaten toch prima gebruiken als inpakpapier. Handig en leuk voor kleine cadeautjes en het geeft net een persoonlijke twist aan je cadeautjes!
En, eerlijk is eerlijk, best leuk hoor die kleurplaten inkleuren.. Maar of het nou stress verminderd? Je hoofd wordt er inderdaad wel leeg van, ik kan het jullie zeker aanraden!

En dit is hoe de cadeautjes er nu uitzien! 


Kenden jullie deze kleurboeken voor volwassenen al? En wat doen jullie met je ingekleurde kleurplaten?

Liefs,
Janice

4 opmerkingen:

Wat lief dat je een reactie achterlaat!