Startpagina

woensdag 12 november 2014

New project: Kids 4 UMCG


Al een poosje heb ik niets meer gepost op "worldofhappinez" maar dit komt omdat ik druk bezig ben met een project van school! Natuurlijk meerdere projecten, maar dit project is zeker noemenswaardig! We organiseren namelijk voor het vak event een evenement, goh.. ;) En met dit evenement proberen we geld in te zamelen voor een stichting, vrienden van het Beatrix kinderziekenhuis, die ervoor zorgt dat de kinderen die in het Universitair medisch centrum Groningen liggen af en toe een leuke dag hebben. Zoals de organisatie zelf zegt: 'Een lach is een goed medicijn!'



De middag zal plaats vinden in de stad Groningen op woensdagmiddag 11 februari. Nu moeten er heel wat dingen geregeld worden, sponsoren, donaties, een locatie, kraampjes, website en social media beheer en nog veel meer dingen. Een van mijn taken is, om social media en de website te beheren. Ik doe dit met veel plezier en ik zou het zeker tof vinden als jullie even een kijkje nemen op onze site en/of ons volgen op een van de social media kanalen! 

Daarnaast zoeken we nog bloggers die over ons evenement willen schrijven, vrijwilligers, sponsoren en donateurs. Dit natuurlijk het liefste in de regio Groningen of in het noorden. Ook zijn suggesties zeker welkom! 

Site: www.kids4umcg.nl
Facebook: Facebook.com/kids4umcg
Twitter: @kids4umcg

Wat vind jij het leukste project wat je voor je opleiding hebt moeten doen? 

Liefs,

Janice 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!