Startpagina

dinsdag 16 september 2014

DIY: Kastje opknapen


Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuw kastje voor op mijn kamer, aangezien een beetje een leuke kast best prijzig is, was ik ook al opzoek geweest in de kringloop.. Toen ik daar niks vond, besloot ik even bij mijn vader op zolder te kijken en daar zag ik dit leuke kastje staan. Wat spuitbussen van de Action verder en ik ben helemaal blij met dit kastje!

Okee wat tips, omdat dit kastje van riet is en je het daarom niet kunt schuren, heb ik het kastje goed ontvet met ammonia. Zorg ervoor dat het kastje helemaal is opgedroogd voordat je het vervolgens gaat spuiten. Zorg ervoor dat je de spuitbus ver genoeg van het kastje af houdt, anders krijg je druipers. En als laatste, zorg ervoor dat je iets voor je mond houd als je het spuit in een gesloten ruimte. Laat het af en toe ook drogen  voordat je een nieuwe laag aanbrengt. 

Houden jullie ervan om oude meubelen op te pimpen? Heb jij nog tips? 

Liefs,
Janice
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!