Startpagina

woensdag 3 september 2014

Instant happinez: LushDeze vakantie ben ik een paar keer bij de lush geweest. Een keer in Londen, en laatst ook in Amsterdam. Ik scoorde een heerlijke Bath Ballistic, maar was te laat met foto's maken.. Want die Bath Ballistic is inmiddels al bijna op! Gelukkig heb ik wel wat foto's gemaakt van de andere producten van lush, want keer op keer zorgen de producten van lush voor een geluksmomentje!  

Als eerste haalde ik de welbekende 'Lemony Flutter', deze boter moet er voor zorgen dat je mooi verzorgde nagelriemen krijgt! En dat doet 'ie' zeker! 


Zoals je hierboven ziet heeft de boter een dikke structuur, maar hij smelt wel in aanraking met de huid en trekt snel in. De geur is trouwens ook echt heerlijk, een typisch lush geur. Ik blijf ook telkens aan mijn handen ruiken...

Op de foto links zie je mijn nagel riemen voordat ik lemony flutter aan heb gebracht en rechts meteen na dat ik het aan heb gebracht. Eerlijk is eerlijk, op de foto zie je geen verbluffend verschil. Mede doordat ik geen loshangende velletje meer had. Maar het houd mijn nagelriemen heerlijk zacht en heeft er de afgelopen tijd voor gezorgd dat mijn velletjes verdwenen zijn! De prijs van deze pot lemony flutter is €10,65 aan de prijzige kant, maar je doet erg lang met een pot en daarnaast zijn producten van lush niet op dieren getest! 


Mijn tweede aankoop is een lush massagebar. Mijn aandacht werd er meteen na toe getrokken door de bruine pitjes die er in zitten. De massagebar heet Wiccy Magic Muscles en is ideaal als je last hebt van spierpijn na het sporten. De geur van de massagebar is sterk en doordringend, maar ik vind hem erg lekker! 


De massagebar lijkt net een stuk zeep, maar smelt als het in contact komt met de huid. Een verkoopster van lush legde mij uit om eerst de kant met de 'pitjes' te gebruiken en vervolgens als de massagebar genoeg vettigheid had afgegeven gewoon verder te gaan met masseren. De massagebar kost €11,15 en dit is exclusief het blikje waar die van mij in zit!

Wat is jullie favoriete product van Lush? 

Liefs,
Janice6 opmerkingen:

 1. Oeh lush maakt mij ook altijd ééérg gelukkig!! De lemony flutter heb ik ook en vind ik zo fijn :)!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Top om te horen! Vind het gewoon echt even een verwenmomentje als ik de producten van Lush gebruik :)

   Verwijderen
 2. Die massagebar heb ik altijd al willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne producten heb je gehaald! Gaaf ook dat je in Londen ook even geweest bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gek op lush, ik kan er nooit genoeg van krijgen! lemony flutter, daar kan ik niet meer zonder mee

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!