Startpagina

vrijdag 25 juli 2014

Hapinnez tip: Shoppen in Londen!
In het vorige artikel gaf ik al wat tips voor een citytrip of vakantie in Londen en vandaag vertel ik jullie wat over het winkelen in Londen! Want dat hebben mijn zusje en ik veéééel gedaan.1. Als eerste Oxfordstreet/ Piccadilly circus,  dit is DE plek waar de meeste winkels zich bevinden.

Aan Oxfordstreet bevindt de primark zich twee keer, om naar de grootste, en volgens ons de mooiste te komen moet je bij de metrohalte Tottenham court road uitstappen. Hier zou je alleen al een dag kunnen rondlopen omdat deze maar liefst 4 verdiepingen hoog is. Maar dat zou ik je niet aanraden, dat is toch zonde van je tijd in Londen ;)

Ook kom je op Oxfordstreet en ook in de buurt van Piccadilly circus, vaak de drogisterij Boots tegen. Neem hier zeker even een kijkje bij de make-up en nagellak van Barry M, maar ook sleek is een goed en goedkoop make-up merk dat je daar vaak tegen komt. Verder vind je hier ook make-up van L'Oréal en maybeline, ook deze merken zijn hier veel goedkoper omdat er bijna altijd wel aanbiedingen zijn. 3 halen 2 betalen bijvoorbeeld. 

 

Lush bevindt zich in de buurt van Piccadilly circus. Het is moeilijk om precies uit te leggen waar, het adres is: 80/82 regent street. Bij lush vind je handgemaakte cosmetica. Ze hebben hier heerlijke bruisballen en alle producten zijn natuurlijk. Wat ons ook opviel is dat de medewerkers hier erg klantvriendelijk waren, al helemaal in vergelijking met de rest van de winkels!

Victoria secret bevindt zich in een zijstraat van Oxfordstreet. De winkel is alleen al prachtig om te zien en ook hier zijn de medewerkers super klantvriendelijk en behulpzaam. Mijn zusje en ik zijn zo'n 2 uur in de winkel geweest en kwamen beiden met de perfecte bh thuis. Oja en met een paar heerlijke bodysplashes van Victoria secret. Het adres is: new bond street 111 en met de metro kun je het beste uitstappen bij de halte bondstreet. 


2. Harrods, het luxeste warenhuis in London waar je niet raar op moet kijken van een jasjes van £4000,- 
Maar ook al zijn sommige dingen onbetaalbaar, het is zeker leuk om te zien! De trappen zijn van marmer en prachtig versierd en ook de liften zijn prachtig! En gelukkig zijn er ook nog betaalbare dingen te koop, zo kocht ik een geurtje voor £15 en ook een lipstick van mac. 


3. Camden Town is een leuke wijk! In deze wijk zijn veel kraampjes te vinden. Er wordt van alles zelf gemaakt en daar verkocht, maar ook merken als allstar en Nike kun je er goedkoper kopen! En als je dan toch in camden town bent, moet je daar ook wat eten. Er staan kraampjes uit alle plekken van de wereld, waar de heerlijkste gerechten vers voor je klaar gemaakt worden! 

4. Het wijkje Notting Hill is bekend geworden door de gelijknamige Film. Sindsdien komen er erg veel toeristen naar deze wijk toe. In de wijk vind je vooral veel vintage shops en goedkope kleding en schoenen winkeltjes. Er moet ook een erg leuke markt zijn die je daar kunt bezoeken! Alleen die hebben wij helaas gemist.. 

5. In het vorige artikel over Londen had ik het er al over, de Stay app. Een hele handige app ook om te shoppen. Heb je bepaalde winkels waar je zeker weten heen wilt? Zoek ze op in de app en sla ze op. Zo weet je zeker dat je die winkel zeker niet kunt missen!

Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben gehad! Heb je zelf nog tips? Laat ze achter in de comments!

Lots of love,
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!