Startpagina

maandag 11 augustus 2014

Happinez tip: De serie "New Girl"


Waarschijnlijk hebben de meesten van jullie de serie al eens voorbij zien komen. Maar ik ben sinds kort helemaal verslaafd aan de serie "New Girl". Ik heb in een week seizoen 1 & 2 gekeken en begin nu aan seizoen 3. Ik zal jullie even kort vertellen waar de serie overgaat en hoe ik de serie kijk.
De serie gaat over Jess, ze is lerares en als ze haar vriend betrapt met een ander besluit ze andere woonruimte te zoeken. Zo komt ze terecht in een loft met 3 mannen. Deze mannen vinden het helemaal geweldig dat ze een vrouwelijke kamergenoot hebben, alleen blijkt Jess niet helemaal het type wat ze verwacht hadden. Langzaam groeien de jongens en Jess naar elkaar toe en zo ontstaat er een vriendschap. Het is erg leuk en grappig om te zien hoe de weg naar vriendschap verloopt en wat ze allemaal mee maken! Het is een luchtige serie en ik word helemaal happy van het kijken van deze serie.


Hoe ik de serie kijk? Online. Ik download de serie niet maar heb hem online bekeken via mijn Ipad op de site watchseries.it. Op deze site vind je heel wat linkjes waar je de video kunt kijken en ook kun je zien bij hoeveel procent de link het deed. Via deze linkjes kun je de afleveringen ook downloaden trouwens!

Ben jij al bekend met de serie New Girl? En hoe kijk je series online? 

Lots of love,
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!