Startpagina

donderdag 4 september 2014

DIY: Voucher envelop


Toen ik druk bezig was met deze DIY , kwam mijn oma op visite en zag ze waar ik mee bezig was.  Zo kreeg ze het idee dat het ook wel leuk was om er een voucher envelop van te maken! Omdat ik dat een erg leuk idee vond, besloot ik om het ook maar even met jullie te delen! 

Benieuwd hoe ik deze envelop gemaakt heb? Check dit artikel.  Wat ik vervolgens dus gedaan heb is op de achterkant "To" en "From" geschreven en met een liniaal een lijntje getrokken. 


Omdat ik het nog niet helemaal af vond heb ik er nog een soort van postzegel bij getekend! Ik vind het een erg leuk idee om hier een (zelfgemaakte) Cadeaubon of voucher in te doen, of een kaartje met geld kan natuurlijk ook! Het is net iets leuker dan een gewone envelop met een leuk kaartje :) 

Wat is jullie tip om een kaartje of voucher net wat leuker te maken als cadeautje? 

Liefs,
Janice
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!