Startpagina

donderdag 28 augustus 2014

Back 2 school: What's in my schoolbag?

Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal in mijn schooltas heb! Natuurlijk is het per dag verschillend wat ik allemaal meeneem! Ook laat ik hier geen boeken zien, maar voor sommige vakken moet ik natuurlijk ook boeken mee. 
Als eerste zie je hier mijn broodtrommel, deze heb ik laatst gekocht bij de urban outfitters. Mijn oude was namelijk echt aan vervanging toe! Deze was van K3 en die heb ik gekregen toen ik daar nog helemaal fan van was, zo'n 12 jaar geleden! Verder heb ik laatst ook een Dopper flesje aangeschaft, ik heb deze gekocht bij de wereldwinkel met korting :) en tot nu toe bevalt deze erg goed! 


Wat neem ik verder mee in mijn schooltas? 

- Snelhechter/mapje, deze gebruik ik om mijn losse papieren in te doen die ik op school krijg.
- Agenda, om belangrijke afspraken en data in te zetten. 
- 2 notieboekjes, 1 voor mijn to do lijstjes en 1 voor noties die ik maak in lessen. 
 - Etui, met potloden&pennen. 
- Mijn Ipad, hierop heb ik verschillende programma's die ik gebruik voor school.
- Mijn telefoon en vaak ook mijn oplader als ik een lange dag heb. 
- En natuurlijk mijn portomonee, met mijn schoolpasje er in. 
- Standaard heb ik ook een strip paracetamol in mijn schooltas. 

Wat hebben jullie standaard in je schooltas zitten? 

Liefs, 
Janice 3 opmerkingen:

Wat lief dat je een reactie achterlaat!