Startpagina

vrijdag 30 mei 2014

Instant happinez: Het regent!


Het regent, het regent, de pannetjes worden nat.... Huh lees je dat nou echt goed? Instant happinez en regen in dezelfde zin? Je vraagt je vast af of het wel helemaal goed met mij gaat.. Maar ik zal jullie gerust stellen! Het gaat helemaal goed met mij, ik wil jullie alleen maar laten zien dat je ook kunt genieten van de regen! 


Als eerste deze "quote", het lijkt me leuk om dit mee te maken, maar eigenlijk heb ik nog nooit iemand zien lachen terwijl ze in de stromende regen liepen. Wanneer ik me dit wel kan voorstellen, is dat het buiten heerlijk warm is en dan een beetje begint te miezeren dan kan ik nog wel lachen. Of als ik echt niet nat wil worden en daarom keihard door de regen begin te rennen.. Tja dan moet ik heel eerlijk ook wel een beetje om mezelf lachen! 

Daarna kwam ik dit plaatje tegen, iets wat je zomaar op een Bucketlist zou kunnen vinden! Echt een scène uit een film, misschien leuk om op je Bucketlist te zetten? Mij persoonlijk lijkt het niet alles ;) 

Kijk, dit plaatje heeft echt betrekking op mij op dit moment! Ik lig heerlijk op de bank, met een kopje thee en mijn ipad! En buiten regent en onweert het keihard! Ik vind het heerlijk zolang ik maar niet naar buiten hoef! Je kunt bijvoorbeeld ook denken aan gezellig 'ouderwets' (bord) spelletjes spelen met familie en vrienden! Dit kan ook als het niet regent hoor ;) 

Was ik bijna een van de fijnste dingen van regen vergeten, het moment dat het net geregend heeft en dat je dan even naar buiten loopt. Heerlijk vind ik die frisse geur net na de regen! 

Als last, but not least, kan ik heerlijk slapen als het regent en onweert. Hoe harder de regen op het dak klettert hoe sneller ik in slaap val! Hopen dat het vannacht keihard regent, zodat ik heeerlijk kan slapen! 


Dit zijn een paar dingetjes waardoor ik kan genieten van regen en ik hoop jij in het vervolg ook? 

Wat vind jij leuk om te doen als het regent? Of kun je niet van regen genieten? 

Lots of love, 
Janice 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!