Startpagina

woensdag 28 mei 2014

Ik sta in de metro!!Het is alweer een tijdje geleden, maar er werd laatst contact met mij opgenomen voor een artikel in de metro. Ik heb namelijk een poosje geleden een artikel geschreven over groupon! En zij wilden hetzelfde doen, maar dat artikel ging dan vooral over de verslaving die groupon met zich meebrengt. Ze stelden mij er wat vragen over en ook kwam er een fotograaf langs voor een foto bij het artikel. En dit is dan het uiteindelijke artikel.

Sommige mensen dachten dat ik verslaafd was aan groupon, maar dat is dus niet het geval! En dat staat ook nergens trouwens ;) 

Ik vond het erg leuk dat ik voor zoiets gevraagd werd! En ook dat er in het online artikel een link stond naar mijn blog! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!