Startpagina

woensdag 25 juni 2014

DIY: Softijs cupcakes

Als de zon heerlijk schijnt krijg ik altijd zin in lekkere ijsjes! Vandaag ga ik jullie een ijsje laten zien dat niet koud is... Dit zijn namelijk softijs cupcakes. Erg leuk voor elk feestje.


Benodigdheden:
-
IJshoorntjes
- Brownie mix
- 200 gram monchou
- 200 gram roomboter
- 300 gram poedersuiker
- 1 el vanille extract Als eerste maak je de basis voor je cupcake, ik heb gekozen voor een kant en klare brownie mix. Deze heb ik bereid zoals op de verpakking stond en vervolgens heb ik het in de ijshoorntjes gegoten. 

Dit vullen van de ijshoorntjes hoeft niet perse heel netjes te gebeuren. Je hoeft de hoorntjes niet zo vol te doen zoals je op de foto hierboven ziet, voor de helft vullen is voldoende. 


Daarna heb ik de frosting gemaakt. Ik heb de boter, de monchou, de poedersuiker en het vanille extract gemengd en af en toe na smaak wat extra van de ingrediĆ«nten toegevoegd. Daarna komt het leukste, de cupcakes versieren. Eerst heb ik met een spuitzak de frosting op de cupcakes gespoten en daarna heb ik deze versierd met glitters, discodip en figuurtjes! 


Daarna heb ik de cupcakes op een mooie schaal neergelegd! 


En klaar zijn je softijs cupcakes! Ze zijn erg lekker, alleen de frosting maakt het wel machtig. 


Lots of love,
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!