Startpagina

woensdag 26 maart 2014

Leuke sites voor inspiratie!!Ik vind het erg leuk om zelf DIY's te bedenken, maar ik vind het ook erg leuk om inspiratie bij anderen op te doen! Dit doe ik meestal via een paar sites. De sites waar ik regelmatig op kijken zijn: Pinterest, Welke.nl & We heart it. Misschien ken je deze sites al, maar het leek me toch leuk op deze sites even met jullie te delen en wat handig aan de sites is te benoemen!

1.Pinterest 
Pinterest is een internationale site, met de mooiste foto's sommige DIY's zijn zo perfect dat volgens mij niemand ze na maken kan. Maar ik vind het wel echt heerlijk om er naar te kijken en krijg altijd zin om te knutselen als ik hier op aan het rond kijken ben! 
Vind ik leuk: 
- Je kunt handige borden maken en daar plaatjes op pinnen.
- Je kunt makkelijk zoeken naar plaatjes, 
- Je kunt van sites plaatjes afhalen ook op smartphones en tablets. 
- Naast DIY's ook prachtige quotes, inrichting voorbeelden en nog veel meer! Voor ieder wat wils.
- Er is een pinterest app :)  
- Kunt mensen volgen, dan zie je welke afbeeldingen er opzetten en wat zij opslaan. 

Vind ik niet leuk:
- Moeilijk de oorspronkelijke website vinden waar het plaatje vandaan komt, meestal kom je op blogs die de plaatjes ook weer ergens anders vandaan hebben.2. Welke.nl
Dit vind ik echt de Nederlandse pinterest! Het leuke hier is dat je ook op plaatjes kunt reageren en dat zo tips gedeeld kunnen worden! Ook hier vind ik het heerlijk om naar de geweldige knutselwerkjes te kijken. 
Vind ik leuk: 
- Je kunt handige borden maken en de plaatjes hier op opslaan. 
- Er staan wat 'realistischere' DIY's op dan op pinterest, deze kun je makkelijk zelf namaken! 
- Makkelijk zoeken naar plaatjes. 
- Kunt makkelijk naar de oorspronkelijke website en kunt op afbeeldingen reageren voor tips.

Vind ik niet leuk:
- Je kunt alleen met de welke knipper plaatjes van websites halen. Dit kan niet op smartphones en tablets. 
- Wat onoverzichtelijke als pinterest. 
- Er wordt ook reclame opgemaakt.
3. We heart it
Deze site vind ik vooral erg handig voor het zoeken van mooie quotes, hier staan niet heel veel DIY's op. Maar wel erg mooie andere plaatjes voor inspiratie. 
Vind ik leuk:
- Plaatjes kun je makkelijk opslaan door ze te "hearten".
- Perfecte foto's met erg mooie quotes. 
- Makkelijk zoeken naar plaatjes. 
- Kunt mensen met mooie plaatjes volgen. 
- Er is een app! 
- Kunt inmiddels ook verschillende borden aanmaken. 

Vind ik niet leuk: 
- Afbeeldingen van websites alleen op computer of laptop op te slaan, niet op tablet of smartphone.
- Erg vaak dezelfde afbeeldingen. 
- Ook veel 'sexy' afbeeldingen

Wil je mij volgen op deze site's?
Pinterest: happinezofworld
Weheartit: worldofhappinez

Neem zeker even een kijkje op de sites en op mijn profielen! 

Lots of love, 
Janice


1 opmerking:

Wat lief dat je een reactie achterlaat!