Startpagina

zondag 23 maart 2014

DIY: Armbandjes


Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je heel simpel je eigen armbandjes kunt maken! In Groningen liep ik in een kralen winkel, waar ik een paar leuke 'bedeltjes' tegen kwam. Vandaar deze DIY tip!

Eerst begin ik met het moeilijkste armbandje. Wat je eigenlijk doet is heel simpel, namelijk vlechten! En elke voordat je de buitenste draad weer naar binnen doet, rijg je er een kraal aan. Op de foto's hierboven is dat duidelijk te zien! Dit is dan het armbandje dat je krijgt! Ik heb vind ik zelf niet de mooiste kleur garen gekozen, maar het gaat om hoe het moet en dat zie je hier wel heel duidelijk!

Het armbandje om mijn pols! 


En hier zie je de andere armbandjes die ik heel simpel heb gemaakt met een band/ draad en een mooie bedel! Heel simpel, zelf gemaakt en erg leuk voor het voorjaar/ zomer! En dit zijn alle drie de armbandjes om mijn pols. Ik ben er blij mee en ga zeker nog meer armbandjes maken! 

Lots of Love,
Janice


1 opmerking:

Wat lief dat je een reactie achterlaat!