Startpagina

donderdag 27 maart 2014

DIY: Statement sunglasses


Nu de zon zich zo af en toe laat zien, kon ik even aan niks anders denken dan aan zonnebrillen! Het lijkt me geweldig om een keer een mooie Ray-ban te kopen bijvoorbeeld. Maar omdat zo'n zonnebril toch behoorlijk prijzig is, heb ik besloten om nu eerst maar zelf wat (goedkope) zonnebrillen te pimpen. Zodat ik deze zomer toch een speciale zonnebril op kan zetten! 
Dit waren de zonnebrillen voor de tijd... 

En dit zijn de benodigdheden. Glitters, bloempjes, steentjes, lint, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het gebruiken om je zonnebril er mee te versieren!


En natuurlijk heb je lijm nodig! Ik heb mijn lijmpistool van de action gebruikt, maar voor het op plakken van kleine dingetjes is deze niet zo handig. Er komt namelijk erg veel lijm in één keer uit. Wel droogt de lijm van zo'n lijmpistool erg snel op, wat dan wel weer heel handig is!

Als eerste ben ik begonnen met de studs. Dit waren de eersten die ik er op plakte.


En het eindresultaat!

Vervolgens wat glittersteentjes op mijn andere zonnebril geplakt! Deze lijkt meteen heel chique. 


En wat roosje op de laatste. Beetje 'hippie' achtig? ;)


Omdat het zonnetje buiten scheen, nam ik de gelegenheid om mooie foto's buiten te maken!De zonnebrillen en de foto's geven mij een heerlijk zomers gevoel! Mijn zonnebrillen én ik, zijn helemaal klaar voor de zomer!Lots of love, 
Janice


2 opmerkingen:

Wat lief dat je een reactie achterlaat!