Startpagina

zondag 30 maart 2014

Happinez tip: IJ-hallen vlooienmarkt

 

Goedkoop leuke kleding shoppen? Wie wil dat nou niet! Laatst ging ik naar de vlooienmarkt in de IJ-hallen in Amaterdam. Hier waren maar liefst 750 kraampjes, met vooral heel veel (tweedehands) kleding. Nou hou ik zelf nooit zo van tweedehands kleding, maar erg veel kleding die hier lag zag er nog zo goed als nieuw uitof waren nieuw! Het was wel even zoeken, want sommige kraampjes verkochten bijvoorbeeld ook vieze afgetrapte schoen.. Maar daar moet je even tussendoor kijken en dan kun je erg mooie dingen vinden. Lees verder voor mijn ervaring.


De vlooienmarkt in de IJ-hallen begint om 9 uur en als je mooie items wilt scoren, moet je er zeker zo vroeg zijn! Dus daar stonden we dan op een zaterdagmorgen om kwart voor 9 op het pondje bij het centraal station om naar de IJ-hallen te gaan. Blijkbaar waren we niet de enige, want het was goed druk op het pondje.. 
Voor deze vlooienmarkt moet er wel entree betaald worden. €4.- was het volgens mij! En natuurlijk stond er ook een rij voor de kassa, maar dit ging erg snel.  Toen we binnenkwamen moet je eerst evn goed om je heen kijken, overal kraampjes in een gigantische fabriekshal. Het ziet er uit als een rommeltje.. Maar wel als een gezellig rommeltje? ;) 

Als je na een paar kraampjes door de troep heen kunt kijken en door de mensen die geelste veel voor hun spullen vragen, kun je hele leuke spullen vinden! 

Mijn aankoopjes : 

- Donkerblauwe broek van supertrash €3,-
- Witte blouse met zwarte sterren van only €3,-
- Bruin leren jasje h&m €3,50
- Leger groen t-shirt met goud van supertrash €3,-
- Leger groene blouse met studs van: €5,- 


En alles was nog zo goed als nieuw en de laatste blouse was zelfs nog nieuw :) 
Het gevaar dat er wel is, is dat je €10 voor een nieuw jasje daar duur gaat vinden, ik baal nog steeds een beetje dat ik die niet mee heb genomen! Dus dat is een tip, vergelijk de prijs niet met de prijs van je andere aankoopjes! 

Hieronder zie je de aankomende markten. Wil je nou meer een sfeer impressie krijgen? Kijk dan even op YouTube, daar staan ook wat filmpjes hierover!


Lots of love,
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!