Startpagina

dinsdag 9 september 2014

DIY: Stekertjes opruimen
Die oorbel stekertjes ik raak ze altijd kwijt en ze zijn super vervelend om op te ruimen. Daarom ga ik jullie vandaag een manier laten zien hoe je deze stekertjes makkelijk kunt opruimen en het ziet er nog leuk uit ook! Benieuwd geworden? Lees dan snel even verder! Dit is hoe mijn stekertjes er nu uitzagen. Het was één rommeltje geworden en het was dan ook zeker nodig om het mijn stekertjes weer op te ruimen. 

Benodigdheden:
- Bakje/ doosje
- Spons/ oase
- Lijm
- Schaar


Als eerste is het belangrijk dat je een goed stevig materiaal zoekt waar je de stekertjes goed in kunt steken en waar ze in blijven zitten. Dit materiaal knip je in de juiste maat. Dan plak je het in het doosje en dan ben je eigenlijk al klaar! Wat ik nog gedaan heb, is uit een ander doosje wat bij de juwelier weg kwam, het stof er afgehaald en op het andere materiaal geplakt, zo ziet het er een stuk netter uit. 


En dan kun je beginnen met de oortjes erin steken. 
Dit is hoe het bakje er nu uitziet, een beetje rommelig, maar wel netjes! 

Ik had ook een oude body butter van de body shop, er zat nog een beetje in, maar dit heb ik er uitgehaald. Ik heb de etiketten verwijdert. En daarna heb ik het doosje beplakt met stickerpapier van de Hema. En met de rub on stikcers van de Action.

Zo ziet het doosje er nu uit! 


En dit is hoe de doosjes er nu samen uit zien! Ik vind het erg leuk lijken zo samen!

Hoe ruimen jullie je stekertjes op?

Liefs,
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!