Startpagina

woensdag 20 augustus 2014

DIY: Filter voor spiegelreflex camera


Laatst toen ik een oud ckv verslag tegenkwam zag ik een plaatje van deze diy die ik ooit op internet tegenkwam en als tip in het verslag had gezet. Ik wou het meteen proberen en gelukkig hadden we een pringels bus thuis liggen, dus ik heb het meteen uitgeprobeerd en vandaag laat ik zien hoe je een filter maakt en laat ik jullie mijn foto's met de filter zien!

Benodigdheden:
- Dop van een pringels bus
- Stiften
- (spiegelreflex) camera

Als eerste heb ik de dop van de pringlesbus afgehaald en deze schoongemaakt. Daarna ben ik vakjes en rondjes gaan maken en in kleuren. Ook heb ik nog wat geprobeerd met blaasstiften, maar daar ben ik later weer over heen gegaan met gewone stift, omdat ik het effect niet echt super vond! 
Het is eigenlijk een super makkelijke DIY, je pakt een stift en je tekent wat rondjes op de dop.Vervolgens hou je de dop voor de camera..


En dan kunnen we beginnen met foto's maken! Hier wat foto's die ik er mee gemaakt heb!
Ik vind zelf dat de foto's erg leuk geworden zijn! Geeft de foto's toch net wat extra's ;) Hebben jullie al eens geprobeerd om zelf een filter te maken? 

Lots of love,
Janice
3 opmerkingen:

Wat lief dat je een reactie achterlaat!