Startpagina

zondag 4 mei 2014

Room inspiration


Laatst keek ik rond in de kamer van mijn zusje en vond ik een paar hele leuke dingen die ik met jullie moest delen ;)


Als eerste deze 2 kapstokken, deze gebruikt ze namelijk om haar kettingen aan op te hangen. 
Kijk hoe leuk dat er uit ziet! Het is een hele simpele manier om je kettingen op te hangen en ook nog eens erg overzichtelijk! Het is wel jammer dat het vooral handig is voor lange kettingen. Maar ook ik heb nu 2 'kapstokken' opgehaald om mijn kettingen een leuk plekje te geven in mijn kamer.Ook kwam ik deze leuke kaarsen tegen! De bak waar het in staat heeft ze gehaald bij de action en de meeste kaarsen heeft ze hier ook weg. Geen hele speciale of dure decoratie, maar wel heel leuk en gezellig :)En dit is hoe haar vensterbank er uit ziet. Ik vind het leuk hoe de blauwe kleur veel terug komt in haar kamer, ze heeft ook veel blauwe kussentjes en fotolijstjes. En als je de kleur zat bent, kun je de kleur makkelijk vervangen door een andere. Het is immers makkelijker dan een hele muur opnieuw te verven! 

Lots of love,
Janice

1 opmerking:

  1. Wauw, wat is je zusje creatief! Ik ga dat van die kettingen ook zeker proberen! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!