Startpagina

zondag 6 april 2014

Review: Action lijmpistool

Een lijmpistool is altijd handig, het lijmt snel en zorgt er ook voor dat het snel opdroogt. Vroeger gebruikte ik altijd lijmpistolen voor DIY's en ik was op zoek naar een lijmpistool. Nu klinkt dat makkelijker dan het is, heel veel winkels afgestruind en veel van die winkel eigenaren verwezen me door naar de action.


Dus daar heb ik het lijmpistool opgehaald voor €3,- echt een rib uit m'n lijf ;) ik heb meteen ook 2 pakjes extra lijmpatronen meegenomen voor €1,- per stuk. Echt een budget aankoop dus! Maar of het ook een budgettopper is.., 

Bij het lijmpistool zelf zaten 2 kleine patroontjes deze moest ik samen er in doen anders deed ie het niet. Het standaardje wat er bij zat liet het pistool wel een beetje wankelen.. Als de lijm is opgewarmd, druppelt er al een beetje uit. Dat is wat vervelend. Ook moet je wel goed knijpen om er een goede hoeveelheid uit te knijpen. Verder werkt het pistool prima en ook de lijm is van goede kwaliteit en droogt snel op! 

Mijn conclusie: een prima aankoop voor de knutselliefhebbers. Er zijn nog wat schoonheidsfoutjes die moeten worden verholpen, zoals de lijm die soms door blijft stromen..  Maar voor €3,- hoor je mij niet klagen!

Lots of Love,
Janice

1 opmerking:

  1. awh wat een geluk! Ik heb vandaag ook eentje gehaald, en wauw wat een ramp. Het bleef maar lekken en lekken... Binnen enkele minuten was alles al op! Weer 3,- euro weggegooid *huilt*

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achterlaat!