Startpagina

donderdag 3 april 2014

Happinez tip: Groupon


Leuke aanbiedingen en goedkope uitjes volgens mij zijn erg veel mensen er gek op! En ja eerlijk gezegd ik ook, hoe vaak ik wel niet met spanning op vakantie veilingen zat af te wachten of ik de veiling had gewonnen... En als ik had gewonnen, kon ik m'n geluk niet op :)
Maar nu heb ik een andere verslaving, iets wat ik nog leuker vind en nog makkelijker is dan vakantie veilingen ook. Ik heb het over Groupon.


Hier vind je leuke shopping deals en erg leuke uitjes en reizen. Ik heb al een paar keer wat besteld via Groupon en tot nu toe is alles erg goed bevallen. Ik heb eens een etentje gekocht en deze kado gedaan, een heerlijk nachtje in de bruidssuite in een kasteel gekocht, een fish spa en een workshop hakken maken. De laatste moet nog gebeuren en daar ben ik dan ook erg benieuwd naar! 


De kortingen die er bij staan, zijn misschien wat overdreven? Maar korting krijg je zeker! Je betaald verder ook geen administratie kosten ofzo, dat scheelt ook weer! Je klikt op koop nu, kiest jouw optie en betaald direct en dan krijg je een unieke bon met code. Vervolgens moet je je groupon boeken, dit kan op verschillende manieren, maar is altijd makkelijk. Je kunt telefonisch contact moeten opnemen, moeten mailen of via een speciale groupon booking boeken. Tot nu toe is alles nog goed gegaan! 

Lots of love, 
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!