Startpagina

maandag 3 maart 2014

Instant Happinez: Good hair day

      


Nooit ben je super tevreden over je haar. Dan hoeft je haar eindelijk een keer niet goed te zitten en dan zit het perfect... Arggghhh frustratie! Maar die ene keer dat je haar goed moet zitten en het zit gewoon perfect? Geloof me dan kan mijn dag niet meer stuk!


Er wordt niet voor niets gezegd: "als je haar maar goed zit..." Maar je kunt natuurlijk een good hair day best een beetje beïnvloeden in plaats van het aan het lot over te laten! Daarom zal ik mijn tips vandaag met jullie delen. 

1. Verzorging, wat ik altijd gebruik is een shampoo en conditioner van Andrélon. Als je nou dun haar hebt en bijna geen klitten, kan het zijn dat je haar zwaar wordt van conditioner dus dan kan je die misschien beter weg laten. Verder gebruik ik ook graag kokosnootolie als haarmasker, dit doe ik voor het het wassen. Je haar gaat er wel echt van glanzen, maar het is wel moeilijk uitspoelen! 

2. Styling producten, alleen als mijn puntjes droog zijn gebruik ik serum. Verder mouse en haarlak (gouden bus van Schwarzkopf), Ook vind ik sindskort volumepoeder erg fijn! 

3. Styling tools, af en toe gebruik ik een krultang of stijltang om te krullen! Maar dit doe ik niet te vaak omdat mijn haar daar best vaak een dag later erg pluizig wordt, ook al gebruik ik hittebestendige spray. Daarom gebruik ik meestal no heat krul methoden. 

Oja en ik laat mijn haar meestal aan de lucht op drogen! 

Dat was weer het instant happinez momentje van maandag! 
Fijne week allemaal. 

Lots of love, 
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!