Startpagina

vrijdag 21 februari 2014

Instant Happinez: perfect gelakte nagels
Iets waar ik echt heel blij van kan worden is als m'n nagels perfect gelakt zijn! Ik mag namelijk al blij zijn als ik het voor elkaar heb gekregen om de nagellak er zonder te knoeien op te smeren... En als ik dan ook nog nergens tegen aan stoot? Tja, dan is mijn happinez momentje compleet!
De foto hierboven is niet van mijn handen trouwens ;) Die vind je verder in het artikel!Voor hoe lang het duurt tenminste.. Want een nagellak die bij mij langer dan een week op de juiste plek blijft zitten? Dat is een wonder! En zelfs de sensationails houden het bij mij maximaal een week vol! 
Ik ben daar trouwens goed over te spreken en mijn nagels worden er sterk en lang van, alleen 2 weken blijven zitten dat gebeurt jammer genoeg niet.

Dus dat was mijn happinez momentje, mijn perfecte gelakte nagels voor hoe lang als dat duurt ;) Vol trots blijf ik er dan na kijken. 

Lots of love, 

Janice 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!