Startpagina

maandag 10 maart 2014

Instant Happinez: De zon schijnt!


Yeeaah! De zon schijnt! Voor het geval dat jullie dat nog niet door hadden ;) 
De zon die schijnt is voor mij echt een geluksmomentje! Volgens mij voor de meeste mensen wel? 


Uit onderzoek is namelijk gebleken dat s de zon schijnt, mensen gezonder zijn, actiever zijn, sneller verliefd worden en mooier zijn! Als ik dat rijtje zo zie snap ik wel dat mensen vrolijk worden van de zon. 

Hier een rijtje met dingen waarom ik zin heb in de lente/ zomer: 
- Ik kan mijn pumps weer uit de kast halen, ik kan ze namelijk weer dragen zonder koude voeten te krijgen! 
- Fietsen wordt minder erg. Ik heb een hekel aan fietsen en al helemaal met dat slechte weer en tegenwind.. Maar als de zon schijnt kan ik er stiekem best van genieten! 
- We kunnen weer lekker BBQ'en en tuinfeestjes houden! 
- En natuurlijk kunnen we weer lekker zonnebaden! 

Er zijn natuurlijk ook minder leuke dingen aan de zon en de zomer, zoals benen scheren en rare witte strepen door het zonnebaden of verbranden... Maar daar wil ik nu nog even niet aan denken! Wat mij betreft laat de zomer maar komen! Ik ben er klaar voor (: 

Lots of love, 
Janice 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!