Startpagina

zondag 16 maart 2014

DIY: Mini Dromenvanger


Al een poosje ben ik aan het kijken naar hoe je zelf dromenvangers kunt maken, ik vond hele makkelijke methodes, maar ook hele uitgebreiden. Zelf bedacht ik deze makkelijke dromenvanger, die je ook heel leuk als ketting kunt gebruiken! 


Het begon met deze houten ring, een zak met veertjes en een klein beetje zwart lint... Voeg dat samen en dan krijg je deze mini dromenvanger.

Als eerste wikkelde ik het zwarte lint om de houten ring heen. Maar ik had te weinig.. Toen kreeg ik dit effect, dat ziet er best goed uit! 

Vervolgens moest ik nog wat met de veertjes. 1 veertje was wat weinig, maar toen ik ze met lijm aan elkaar plakte zagen de veertjes er vies en absoluut niet mooi uit. 
Toen bedacht ik om met een dun zwart draad een haak lus te maken, de veertjes er tussen te doen en strak aan trekken! Vervolgens een dubbele knoop er op en de veertjes bleven zitten.

Het lint zat om het hout, de veertjes hingen eraan, ik vond een leren lint die als ketting kon dienen, maar toch leek het niet echt op een dromenvanger.. Totdat ik wit lint zag liggen, dit witte lint heb ik erachter geplakt en het resultaat vond ik erg leuk! Een echte mini dromenvanger! 


Dit is de makkelijke dromenvanger, deze duurt niet zo lang om te maken. Er is al een artikel online gekomen om een 'echte' dromenvanger te maken! Maar deze is net iets simpeler ;)

Lots of love, 
Janice
3 opmerkingen:

Wat lief dat je een reactie achterlaat!