Startpagina

vrijdag 14 februari 2014

Instant Happinez: Valentine's day

Of we het nou willen of niet... Of we nou een valentijn hebben of niet... Stiekem vinden we allemaal Valentijnsdag wel leuk! Ja oké, misschien is het allemaal maar commercieel gedoe! Maar ik denk dat de meeste mensen er toch wel van genieten!

Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet verrast worden met een grote bos bloemen op Valentijnsdag? Of heb je liever een gigantische doos vol chocolaatjes? Het gaat er niet om wat je doet, maar dat je iets doet. Dus wat dat betreft hoeft valentijn niet beschouwd te worden als een commerciële bende ;)

Maar waarom zou je dan genieten van Valentijnsdag als je helemaal niemand hebt? Dat is misschien zo.. Maar ik ga proberen om jullie het tegendeel te bewijzen!Als eerste, op Valentijnsdag hoef je niet perse een geliefde te verassen. Je kunt ook leuke dingen doet met vrienden of familie. Het hoeft niet heel groot of overdreven te zijn, je kunt lekker uit eten gaan, thuis op de bank een filmpje kijken of zelf chocolaatjes maken! Om hun geef je toch immers ook!

Ja oké heel leuk hoor dat gezellige dingen doen met familie en vrienden, maar iedereen heeft al iemand en ik ben helemaal alleen vandaag...
Ook dan hoef je niet te treuren, verwen je zelf met een lekker luchtje of chocolaatjes. Er komen namelijk hartstikke leuke bad en geur setjes uit met zulke dagen! En daar kun je je zelf natuurlijk ook prima mee verwennen!
Verder kun je zelf lekker op de bank een filmpje kijken. En dan moet je natuurlijk niet voor zo'n zoetsappige romantische film gaan, waardoor je je super alleen en zielig voelt.. Maar voor een komedie, dan voel je je ook niet zo alleen en word je meteen happy!

Misschien een beetje gemeen, maar ooh zooo leuk om te doen op Valentijnsdag! Een vriend(in) of bijvoorbeeld je zus(je) plagen. Stuur ze een roos of een kaartje met kusjes anoniempje (of iets anders) . Ook al hebben ze misschien al gauw door dat jij de persoon bent die ze plaagt. De voorpret zorgt er toch voor dat jij ook plezier hebt aan Valentijnsdag!

En als laatste, iets wat ik nog erg leuk vindt aan Valentijn! Er komen namelijk zoveel leuke DIY's  (Do It Yourself) online. Op facebook zie ik van alles voorbij komen en ook op YouTube staan heel veel filmpjes waarin leuke valentijnsspulletjes worden gemaakt. Of heerlijke valentijnsrecepten! Net als de artikelen die ik geplaatst heb voor Valentijn! Je kunt dus ook heel creatief bezig zijn op Valentijnsdag.Dit alles maakt dat ik van de gedachten aan Valentijnsdag toch wel blij wordt! Ook al doe ik niet altijd iets speciaals en plaag ik mijn zusje niet altijd ;)

Fijne Valentijnsdag iedereen!

Lots of love,
Janice


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!