Startpagina

maandag 17 februari 2014

Failed it: Pinterest

Ook Al die prachtige plaatjes die langskomen op sites als pinterest en welke.nl... Geweldig vind ik ze, maar vanmiddag was ik weer druk bezig om er eentje na te maken en ik verprutste het echt! En dan druk ik het nog zachtjes uit ;)

Zo kwam ik op het idee, om jullie even happy te maken. Want voor de persoon bij wie het knutselen niet zo goed is het niet zo leuk natuurlijk... Maar als je dan weer plaatjes ziet van dat niet iedereen het perfect lukt, vrolijk je toch weer op! Binnenkort laat ik ook even zien welke knutsel projecten bij mij finaal mislukt zijn! Maar eerst wat plaatjes die ik op internet tegenkwam.


Ik begin met twee foto's die zijn nagedaan.. Haha, maar het blijkt maar weer dat het na doen van zulke foto's moeilijker is dan het lijkt.. 

Deze DIY vind ik ook zo leuk! Hele "makkelijke" manier om je kussen een beetje op te pimpen! Als het lukt tenminste.. Crayon art, als je het op Pinterest tegen komt, lijkt het ooh zo makkelijk. Je plakt de waskrijtjes vast en gaat er met je föhn over heen en tadaaaa....

Haha de volgende is niet echt een DIY project waar het is fout gegaan, maar ze hadden er vast niet aan gedacht dat hun botjes paperclips bij gebruik er zo uit zouden zien!


Zelfs de makkelijkste dingen zijn soms moeilijk om na te maken... 


Zo leuk al die eitjes ergens in gebakken, alleen dan moet het ei er wel IN blijven...Als laatste nog wat fails in de keuken! En ik maar denken dat mijn cupcakes en taarten van marsepein en mijn andere recepten altijd maar mislukten.. Ze zien er immers nooit zo mooi uit als op het plaatje.. Maar het bewijs dat het altijd erger kan is bij deze geleverd ;)
En dat waren de knutsel fails! Ik ben mijn knutselfails ook al druk aan het verzamelen, dus die kun je binnenkort ook verwachten! 

Lots of love, 
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!