Startpagina

woensdag 30 april 2014

Happinez momentje: Paasbrunch


Uitgebreid brunchen vind ik heerlijk! En wat is daar nou een beter gelegenheid voor dan Pasen? We hebben van te voren een poosje in de keuken gestaan zodat we tijdens deze brunch konden genieten van heerlijke en leuk uitziende hapjes!Als eerste zie je hier het paashaas brood dat ik maakte. Hoe ik deze heb gemaakt heb je inmiddels al kunnen zien.


Ook maakten we heerlijke (mini) cupcakes en koekjes en deze werden uitgebreid versierd! 


Hierboven zie je Oreo kuikentjes, niet perfect, maar wel super schattig!


Geen Pasen zonder geverfde eieren! Dat is waarom mijn kleine broertje met veel plezier deze eieren verfde.

En hier ze je een stukje van de paasbrunch!  

Close-up van de gevulde kuikentjes eeeeh.. eieren die ik maakte! Deze probeerde ik na te maken na dat ik het recept van Foodgloss te hebben gezien. 

Zoals je kunt zien komen de etagère's die ik maakte goed van pas! Heel leuk om hapjes (of paaseieren) op te leggen!

Worden jullie ook zo gelukkig van brunchen? ;)

Lots of love,
Janice Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!