Startpagina

zaterdag 8 februari 2014

DIY: lipscrub

Laatst kreeg ik een lipbalsem van de bodyshop! Helemaal blij, want het was een van mijn eerste items van de bodyshop. Maar de lipbalsem beviel me niet zo goed...

Toen ik op verschillende blogs las dat het scrubben van je lippen goed is om velletjes te voorkomen, begon ik zelf een scrub te maken met wat suiker en olie. Toch beviel deze mij niet zo goed..


Vandaag bedacht ik om suiker aan mijn lipbalsem toe te voegen en zo zelf een lipscrub te maken! Je kunt dit met elke oude of niet goed werkende lipbalsem uit een potje doen, ik heb het gedaan met mijn niet zo fijne bodyshop lipbalsem. Ik heb twee/ drie theelepeltjes suiker aan mijn lipbalsem toegevoegd en dit was het resultaat.Je moet de suiker even op gevoel toevoegen, ligt namelijk ook aan de hoeveelheid lipbalsem die er nog in het potje zit. Ook moet je het beetje bij beetje bij voegen, tot je ongeveer zo'n structuur hebt.


Vervolgens kun je aan de slag gaan met het scrubben van je lippen en na het scrubben heb ik heerlijke zachte en verzorgde lippen! Zeker is de moeite waard om dit te proberen ;)


Lots of love, 
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!