Startpagina

vrijdag 24 januari 2014

Instant happinez: red lipstick

Ik heb weer een instant happinez momentje voor jullie! Misschien een beetje raar, maar hier kan ik echt zo blij van worden. Ik ben echt gek op rode lipstick, maar vaak is het zo dat als ik na twee uur in de spiegel kijk mijn hele gezicht onder de rode vlekken en strepen zit.. Op zulke momenten kan ik wel door de grond zakken en vraag ik me oprecht af of het niet makkelijker is om me ziek te melden en meteen terug naar huis te gaan!

Je snapt het wel, ik was de wanhoop nabij... En toen kreeg ik een perfect rode illamasqua lipstick! Toen ik de zwarte huls in mijn glossybox zag liggen kon ik me niet beheersen en griste de lipstick uit de verpakking, ik draaide de lipstick open en een echte lipstick geur kwam me tegemoet.. Een geur die me doet denken aan de oude lipsticks van mijn moeder, ik vind de geur werkelijk heerlijk (:


Dit is hem dan en ik zou echt niet zo enthousiast over de lipstick zijn als ie alleen naar die ouderwetse lipstick geur rook! Hij blijft ook nog is de hele dag, ongeveer 8 uurtjes, perfect zitten! Als je dan na twee uur in de spiegel kijkt, schaam je je niet dood... Nee dan word je gewoon super blij en trots dat je lippen er nog perfect uitzien! 

Hier een foto met de lipstick op mijn lippen! 


Lots of love,
Janice


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!