Startpagina

vrijdag 31 januari 2014

Instant Happinez: Body butter

Ken je dat? Je zit niet lekker in je vel en niks of niemand kan daar wat aan veranderen... Daarom heb ik Instant Happinez bedacht, hierin vertel ik dingen die mij meteen heel erg gelukkig maken! Soms heb je van die dingen die je eigenlijk als normaal ervaart, maar dan plotseling word je er heel gelukkig van!

Dat had ik gisteren, ik liep in de V&D en er was super korting bij de bodyshop. Nog nooit  was ik er naar binnen gegaan, omdat ik veel producten toch wel erg prijzig vond. Tot gisteren dus, een body butter voor maar €4,80? dat kon ik niet laten liggen!

Tja en daar stond ik dan aan body butters en zeepjes te ruiken. Toen viel mijn oog plotseling op een erg lekkere variant, namelijk de almond body butter. Op de een of andere manier deed hij mij erg denken aan griesmeelpudding? Maar ik vond de geur heerlijk. De hele (shop)middag bleef ik aan mijn hand ruiken, wat was die geur toch hééééérlijk!


Natuurlijk kon ik dan ook niet wachten tot ik thuis was, onder de douche kon springen en me daarna heerlijk in te smeren met deze body butter! En dat heb ik 's avonds dan ook gedaan! Nu smeer ik de body butter net op mijn hand, en weer moet ik continu aan mijn hand ruiken.. Van deze geur wordt ik intens gelukkig! 


Lots of love, 
Janice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achterlaat!